Előfizetői tartalom

Most vegyél lakást, mielőtt késő lesz!

Portfolio
A forgalom az első negyedévben átlépte a 20.000 adásvételt, ami több mint 10 százalékkal haladja meg a tavalyi év hasonló időszakában mért forgalmat. A lakáscélú hitelek kihelyezésének volumene, valamint a lakásépítések száma is 50-50 százalékkal nőtt ugyanezen az időszakon. Erősödtek az eladói pozíciók az alkuban, az értékesítési idők pedig csökkentek. Az első három hónapból messzemenő következtetéseket még nem szabad levonni; a növekedés még apró és nagyon törékeny - derül ki az Otthon Centrum legújabb Lakáspiaci Monitorjából.

Csupa jó hír a lakáspiacról 2014 első negyedévében: növekvő tranzakciószám a használtlakás piacon, emelkedő lakásépítési számok, élénkülő lakáshitelezés. Elkezdhetünk bizakodni? "A lakáspiacon tapasztalt növekedés még nagyon kezdetleges és törékeny" - mondta Déry Attila, az Otthon Centrum vezető elemzője. - "A háztartások bizalmának fokozódása egyértelműen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés