Előfizetői tartalom

Meglepő számok - Itt a legdrágábbak a lakások

Portfolio
Egy metróállomás közelében lakni közlekedési kapcsolatok szempontjából mindenképp előnyös lehet, talán még akkor is, ha fennáll annak az esélye, hogy rengeni fog a ház az alatta elhaladó metrótól. Az Otthontérkép adatait felhasználva megnéztük, hogy mennyiért vehet lakást az, aki az egyes metróállomások közelébe akar költözni. Meglepő eredmények születtek.

A belvárosi állomások környékén vannak a legdrágább, míg a külvárosiak vonzáskörzetében a legolcsóbb lakások - ez valószínűleg senkit sem lep meg. Számos állomásnál azonban meglepő értékeket tapasztaltunk, így érdemes egyesével végignézni, hogyan alakul a szintkülönbségeket legyőző budapesti metróvonalak mentén az árkülönbség.Hogyan számoltunk? - Metodika Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés