Előfizetői tartalom

Listáztuk Orbán Viktor kedvenceit

Portfolio
Stadionlázban él az ország, csak az elmúlt hónapban két jelentős átadóünnepségre került sor. Az idei költségvetés 130 milliárdos beruházási alapjának jelentős része stadionépítésre megy el, így időszerűnek láttuk elkészíteni nagy stadion-körképünket. Összegyűjtöttük a világ legnagyobb, legérdekesebb és legkülönlegesebb stadionjait, valamint az aktuális magyar stadionépítési láz legnagyobb dobásait.

A legérdekesebb külföldiek. Az abszolút legnagyobb: Strahov stadion (Prága, Csehország, 250 000 férőhely) A világ legnagyobb stadionja fénykorában 250 ezer ember számára nyújtott szórakozási lehetőséget, azonban 1990 óta sporteseményekre már nem használják. Jelenleg egy prágai csapat edzőhelye, valamint koncerteknek ad helyet, olyankor általában legfeljebb 120 ezer ember...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés