Előfizetői tartalom

Kapkodnak a bevásárlóközpontok után

Portfolio
Az európai kiskereskedelmi ingatlan befektetési volumen 2014 első negyedévében 6,6 milliárd euró volt, ez 27%-kal magasabb, mint 2013 első negyedévében. Az éves eredmény is jobbnak ígérkezik, mint tavaly. Itthon 2014 első negyedévében csak kiskereskedelmi ingatlanokat értékesítettek több mint 50 millió euró értékben. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy már ebben az egyetlen negyedévben 24%-kal meghaladta a kiskereskedelmi ingatlanok iránti befektetési aktivitás a tavalyi év egésze során rögzített volument - számolt be a JLL.

Az európai kiskereskedelmi ingatlanbefektetési piac lendületet vett; a tavalyi év második felében tapasztalt erősödő befektetési aktivitást követően az idei év első negyedéve is jó eredménnyel zárult. A kimondottan kiskereskedelmi ingatlanokat célzó befektetések összege elérte a 6,6 milliárd eurót, 27%-kal meghaladva az előző év azonos időszakának eredményét (5,2 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés