Előfizetői tartalom

Kiderült, mire vágynak a budapestiek

Portfolio
A budapestiek azt szeretnék, hogy szorosabb legyen a Duna és a főváros kapcsolata. Arra vágynak, hogy a magyar főváros és a folyója mentén a lehetőségek olyan tárháza várja őket, mint Párizsban a Szajna-parton - több közösségi, zöld teret, sportolási és szórakozási lehetőséget szeretnének közvetlenül a vízparton. A Városépítési Főosztály a Dunai Regattán beszélgetett a főváros lakóival a Dunáról, Budapestről és a kettő kapcsolatáról a TFP-k (Tematikus Fejlesztési Programok) keretében. Cikkünkben te is szavazhatsz arról, hogy milyen Duna-parti fejlesztést látnál a legszívesebben.

A Duna szinte mindig a városfejlesztési koncepciók középpontjában állt és áll még ma is. Ezen talán nincs is mit csodálkozni, hiszen több város, köztük Budapest ütőerét is a Duna jelenti. Emiatt is fontos kérdés, hogy hogyan fejlődik a környezete, milyen módon tud mindinkább a városszövetbe illeszkedni, és milyen hangsúlyok fogalmazódnak meg a fejlesztési koncepciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés