Előfizetői tartalom

Olyan kell a cégeknek, ami Budapesten nincs

Portfolio
A bérlői felmérések alapján a logisztikai és ipari létesítmények iránti kereslet Európa-szerte magas marad a következő három év során. Növekvő tendenciát mutat a nagyméretű logisztikai létesítmények, óriás raktárcsarnokok iránti kereslet, ezekből azonban Budapesten nem sokat találunk - derült ki a JLL logisztikai és ipari bérlők között végzett felméréséből.

A felmérés szerint a logisztikai piac növekedésének fő mozgatója az e-kereskedelem és a többcsatornás kereskedelem marad, melyet a fejlődő piacok feltörése és az új technológiák alkalmazása követ. A javuló globális gazdasági kilátások ellenére a felmérések rámutatnak arra, hogy a költségcsökkentés továbbra is fontos tényező marad a bérlők számára. Az elkövetkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés