Előfizetői tartalom

Életjeleket ad a haldokló szektor

Portfolio
Új gyártócsarnokot és kapcsolódó irodaházat adtak át a WING Zrt. fóti üzleti parkjában, az East Gate Business Parkban. A GE Olaj és Gáz üzletága új gyártástechnológiai területtel bővült, így a vállalat már összesen 17 500 négyzetméter területet bérel az üzleti parkban. A bővüléshez az East Gate Business Park több milliárd forintot ruházott be és mintegy 272 millió forint uniós támogatást is elnyert.

Az East Gate Business Parkban az általános raktári és irodai funkciók mellett, elsősorban komplex megvalósítást igénylő gyártó és termelő üzemek képviseltetik magukat. Ezek közé tartozik a GE új egysége is, ahol a közeljövőben a gáz- és gőzturbinás villamos erőművek központi vezérlő egységei készülnek. Az új fejlesztésben az üzemi területek mellett, "A" kategóriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés