Előfizetői tartalom

Olcsó nyaralás - Nagy profit

Portfolio
Albániában jelentősen növekszik a látogatók száma, 1995 és 2011 között megtízszereződött az országba érkező turisták száma. A jelenlegi telekárak és építési költségek jóval alacsonyabbak, mint a szomszédos országokban. Egyesek szerint ennek köszönhetően az ingatlanfejlesztők nagy profitot realizálhatnak a piacon. Mások a sok bizonytalanság miatt még kivárnának.

Ahogy az utazási feltételek javultak, a világ egyre elérhetőbbé vált. Ezzel párhuzamosan megnőtt az érdeklődés a nyugati országok pihenni vágyói körében a külföldi nyaralóhelyek, s vele együtt azok ingatlanjai iránt. Ennek első állomása Spanyolország volt, ahol az otthoni árnál jóval kevesebbért lehetett lakóingatlanhoz jutni. Az állapotok ekkor még kezdetlegesek voltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés