Előfizetői tartalom

Mikor csinálják meg végre a Széll Kálmán teret?

Portfolio
Hosszas tervezgetések és csúszások után úgy néz ki, már csak egy dolog állhatja útját annak, hogy júniusban megkezdődjön a Széll Kálmán tér teljes körű átalakítása. Sürget az idő, az uniós pénzek elszámolása miatt 2015 végére be kell fejezni a beruházást. Már döntött is a BKK arról, hogy ki végezheti el a felújítást, már csak az kell, hogy egyetlen pályázó se támadja meg a kivitelezői pályázat eredményét - számolt be a Népszabadság.

Bel-Buda legnagyobb, régóta halogatott beruházására többszöri halasztás után idén januárban írta ki a kivitelezői tendert Budapesti Közlekedési Központ (BKK), aminek aztán az ajánlattételi határidejét a szélesebb árverseny érdekében március végére tolta ki. A beérkezett három ajánlatból végül egyet, a Hídépítő Zrt.-ét érvénytelennek nyilvánította a BKK, mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés