Előfizetői tartalom

Ez minden irodistát érinthet - Megalakult a LEO

Portfolio
Ahogy arra a Portfolio.hu májusi FM konferenciáján már konkrét utalást is tettek a szakma képviselői - miszerint a tervek között szerepel, hogy a létesítményüzemeltetők számára egy országos szervezetet hozzanak létre, ami segíti a szakma egységes kommunikációját a bérlők illetve a property managerek felé -, 12 alapító vállalat részvételével hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. A Szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

A LEO alakuló közgyűlésén a Szövetség elnökének Schmidt Józsefet, a Future FM vezérigazgató-helyettesét, főtitkárnak Istiván Ritát választották.Kapcsolódó cikkünk2014.05.14Legyen vége a pazarlásnak! - Rezsicsökkentés, ahogy a profik csinálják"A létesítménygazdálkodási szakma minőséget teremt, és jelentősen hozzájárul az élhető és fenntartható környezet kialakításához....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái