Előfizetői tartalom

Pörög az ingatlanpiac! - Tanácsadó vett ingatlankezelőt

Portfolio
A nemzetközi ingatlan-tanácsadó Colliers International megvásárolta a Property Partners nevű ingatlankezeléssel és létesítmény-gazdálkodással foglalkozó céget Magyarországon. A jelenlegi, illetve a tranzakció során megszerzett projektek kezelését a Colliers International mostantól a két fél által újonnan alapított cég keretein belül végzi.

Az akvizíció eredményeként mintegy 145 000 négyzetméternyi területet kezel majd az új cég, köztük “A"-kategóriás irodaházakat, mint a Green House, az Atrinova vagy az Óbuda Gate, egy, a Pharma Parkot is magában foglaló ipari/logisztikai portfóliót, továbbá egy 15 budapesti üzlethelyiségből álló kiskereskedelmi portfóliót. Ezáltal a cég olyan ügyfeleknek nyújt szolgáltatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés