Előfizetői tartalom

Az ingatlanszektort is megmozgatja az autógyártás

Portfolio
Közel 4100 új munkahelyet teremt és több mint 320 milliárd forintot költ el Magyarországon az a 15 vállalat, mely az év legnagyobb autóipari beruházásait hajtja végre - derül ki az ÓBUDA Group összeállításából. Az idén átadásra kerülő legnagyobb projekt a Hankook Tire rácalmási új üzeme, mely 97 milliárd forintba került és 950 új munkahelyet biztosít. Az óriás-beruházások a magyar beszállítóknak is hatalmas lehetőséget nyújtanak: a projektmenedzsmenttel, tervezéssel és fenntartható építési tanácsadással foglalkozó ÓBUDA Group egyebek mellett szerepet kapott a listán második helyen szereplő Bridgestone gyárbővítési munkálatainál is.

Az ÓBUDA Group által készített összeállítás tartalmazza a jelenleg Magyarországon folyó 15 legnagyobb beruházást. A listát a Hankook Tire vezeti 97 milliárdos beruházásukkal. A rácalmási új gyártóüzemmel 950 új munkahely jön létre, és ezzel a Hankook magyarországi beruházásainak összértéke meghaladja majd a 880 millió eurót. A Hankook Tire napjainkban már több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés