Előfizetői tartalom

Új bérlő a Laurus Irodaházaknál

Portfolio
Új bérlő költözik a főváros úgynevezett reptéri folyosóján elhelyezkedő Laurus Irodaházakba: július elsejétől mintegy 900 négyzetméternyi területet foglal el a komplexumban a légi-, vasúti és víziközlekedési balesetek független szakmai vizsgálatát végző Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ). A szervezet döntésében a kedvező ár/érték arány mellett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és az M0 körgyűrű gyors megközelíthetősége játszotta a legfontosabb szerepet.

Új bérlő költözik július elsején a Laurus Irodaházakba: a légi-, vasúti és víziközlekedési balesetek független szakmai vizsgálatát végző Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) közel 900 négyzetméternyi irodaterületet bérel a főváros repülőtéri folyosóján található irodakomplexumban. "Szervezetünk a korábbinál gazdaságosabb elhelyezési lehetőséget keresett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés