FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Felújítják a 3-as metrót, majd, valamiből

MTI
|
Portfolio
Megszólaltak az illetékesek a budapesti uniós projektek esetleges elvonásának ügyében. A fő kérdés természetesen a 3-as metró felújítása, hiszen ez már nem halasztható tovább. Tarlós István főpolgármester szerint nem vonhatók el Budapest közlekedési fejlesztési forrásai és bízik abban, hogy a kormány és a városvezetés együtt megoldja a forrás előteremtésének ügyét. Lázár János - aki a Miniszterelnökség vezetőjeként felel mindenért, ami uniós forrás - viszont csak annyit közölt, hogy a kormány a felújításra garanciát vállalt és támogatja. A forrás előteremtésének konkrét módjáról azonban nem beszélt.

Csütörtökön robbant a hír, hogy Budapest búcsút mondhat több nagy közlekedésfejlesztési projektnek is, mivel Lázár János magához vonta a fővárosi uniós projekteket és le is húzta őket a listáról. Ezek közé tartozik a - műszaki okok miatt halaszthatatlan - 3-as metró felújítása is. Ezt követően megindult az adok kapok az illetékesek részéről, elhangzottak az első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés