Előfizetői tartalom

Aranyárban a legmenőbb balatoni nyaralók

Portfolio
Ha két dolog van, amit szinte minden magyar szeret, az a saját lakás birtoklása és a Balatonnál való nyaralás. Ezeknek a kombinációjaként egy balatoni nyaraló tulajdonjogának megszerzése sokak bakancslistáján előkelő helyen áll. Többeknek szempont azonban, hogy nyaralójuk új építésű legyen. A válság óta rendkívül kevés új lakás épül hazánkban, Budapesten, a jelentős munkaerőt vonzó autógyártó-központokon (Győr, Kecskemét) és a népszerű nyaralóhelyeken azonban nem halt el teljesen az építőipar. Nyárelejei körképünkben az új építésű balatoni nyaralók kínálatából szemezgettünk.

Mennyiért? Az Otthontérkép statisztikája szerint a kínálati árak a Balaton-parti kistérségek közül Siófokon a legmagasabbak, ezt követi Fonyód, majd Balatonfüred. Aki a lehető legkevesebbet szeretne fizetni egy Balaton közeli nyaralóért, annak érdemes a kevésbé népszerű Marcali és Tapolca térségében nézelődnie.Az OTP Ingatlan is megerősítette, hogy a nyaralók piaca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés