Előfizetői tartalom

Újabb 17 milliárd jut sportolóknak

Portfolio
A magyar felsőoktatásban hihetetlennek számító összeget, 17 milliárd forintot kaphat az önállósuló Testnevelési Egyetem - számolt be az Index. A most még karként működő TF a tervek szerint felújíthatná az ingatlanjait, a Csörsz utcánál multifunkcionális sportközpontot építenének és befejeznék a Sportkórház régóta üresen álló új épületét is.

A felsőoktatási törvény közelgő módosítása szerint már az ősztől leválhat a Semmelweis Egyetemről a Testnevelési és Sporttudományi Kar. Radák Zsolt, a kar dékánja az Indexnek azt mondta: a Magyar Testnevelési Egyetem 2000-ben abban a reményben egyesült a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel és a Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetemmel, hogy a finanszírozási helyzet jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés