Előfizetői tartalom

Figyelj oda! - Nem mindegy, hova költözöl

Portfolio
A korábbi, agglomerációval foglalkozó cikkünkre nagyon sok komment érkezett, többen kérték, hogy foglalkozzunk a Budapest környéki, nagyobb városok ingatlanpiacával. Ez alapján elmondható, hogy a vizsgált településeket választó vásárlókat nagy meglepetések is érhetik, a panellakások, téglaépítésű lakások és házak piacát ugyanis nagyon nagy különbségek jellemzik. Nem ritkán 100-200 ezer forinttal is drágább lehet bizonyos településeken vásárolni. Az ingatlanokat több helyen "aranyáron" mérik, a felújított lakások és házak ára a Budapesten tapasztalhatóval vetekszik, panelek esetében eléri a 230 ezer, míg lakások és házak esetében a 350 ezer forintot a négyzetméterár.

Budapestet számos ok miatt hagyják el az agglomerációba költözők. Korábbi cikkünkben utaltunk rá, hogy autós bejárás esetén nem feltétlenül éri meg pusztán anyagi okok miatt az alvóvárosokat választani. Ha azonban valaki vágyik a zöldebb, kisvárosias környezetre, akkor számtalan lehetőség között választhat új otthona keresésekor.Az átlagos értékesítési árak tekintetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés