Előfizetői tartalom

Brazília Spanyolország sorsára juthat! - Összedől a kártyavár?

Portfolio
Több mint 200 százalékkal drágultak a lakóingatlanok árai az elmúlt 6 évben Brazíliában. Egyesek buborékra figyelmeztetnek, a csúcspont akár közel is lehet, a növekedés mértéke jelentősen lassult. A lakásárak növekedése csak fokozta a társadalmi problémákat, az ország lakosságának egy jelentős része sátorvárosokban kénytelen élni.

Brazília rohamosan fejlődik, bár a növekedés mértéke lassult az elmúlt időszakban. 2010-ben még 10 százalékkal bővült a gazdaság, 2014 első három hónapjában már csak 2 százalék körüli volt a GDP növekedési üteme. Az országot ugyanakkor az egyik lehetséges jövőbeni gazdasági nagyhatalomnak tartják. Az biztos, hogy jelentősen elhúzott a térség többi országától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés