Előfizetői tartalom

A lehető leghamarabb lebontják a pécsi magasházat (3.)

MTI
A helyi önkormányzat birtokába került az 1989 óta üresen álló pécsi magasház az épület tulajdonosának számító gazdasági társaság felszámolása során - közölte a baranyai megyeszékhely fideszes alpolgármestere szerdán az MTI-vel. A baranyai megyeszékhely fideszes polgármestere pedig csütörtökön azt mondta, a város a lehető legrövidebb idő alatt szeretné lebontatni az épületet.

Lebontják, amilyen hamar csak lehet Páva Zsolt a magasház tövében rendezett csütörtöki sajtótájékoztatón beszámolt arról, hogy a város az épületet 2008 óta birtokló gazdasági társaság felszámolási eljárása során szerezte meg a létesítmény tulajdonjogát 25 millió forintért. Az önkormányzat mindeddig ugyanis tehetetlen volt az életveszélyesnek számító szellemház...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés