Előfizetői tartalom

7 infografika, ami megváltoztathatja Budapest jövőjét

Portfolio
A Fővárosi Közgyűlés turbulens időszakban, június 30-án tárgyalja Budapest új közlekedésfejlesztési stratégiáját, a Balázs Mór-terv egyeztetési változatát. Megnéztük, mit tartogat Budapest számára a BKK által a 2014-2030 időszakra készített terv, ami nagyságrendekkel javítana a fővárosi közösségi közlekedését - új villamos- és metróvonalak, új járművek, környezetbarátabb közlekedés és hatékonyabb szervezés. Egyetlen kérdésünk maradt: hogyan sikerül majd a tervekhez finanszírozást találni, különösen azután, hogy Lázár János két hete kijelentette, hogy a fővárosi közlekedésfejlesztési projektek az elkövetkezendő években nem kaphatnak uniós támogatást.

Mi az a Balázs Mór-terv? A Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a BKK végezte el Budapest 2014 és 2030 közötti időszakára vonatkozó közlekedésfejlesztési stratégiájának elkészítését. A munka eredményeként született meg a Balázs Mór-terv, amely az elkövetkező másfél évtizedre meghatározza a főváros közlekedésstratégiai céljait, kereteit és intézkedéseit.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés