Előfizetői tartalom

Ki győz ma? Argentína vagy Svájc? Belgium vagy USA?

Portfolio
Javában zajlanak a FIFA labdarúgó világbajnokság nyolcaddöntői, így folytatódik a Portfolio szavazása is. A számtalan vb-s tippjáték után olvasóink most egy másfajta voksoláson vehetnek részt a mérkőzések kapcsán. Összegyűjtöttük a legjobb 16 közé jutott országok legmenőbb ingatlanjait, így te is eldöntheted, hogy - a modern építészetben elért eredményei alapján - mely országok a hét eleji összecsapások nyertesei. Az előző szavazások eredményét itt nézheted meg:

Kapcsolódó cikkünk2014.06.29Ki győz ma? Hollandia vagy Mexikó? Costa Rica vagy Görögország?2014.06.28Ki győz ma? Brazília vagy Chile? Kolumbia vagy Uruguay? Argentína vs. Svájc. Argentína Patagóniában találjuk az alábbi, feketére festett ciprusfával borított házat, melynek csak az ablakkeretei nem feketék, valamint a fémmel borított tetők. Az építészek - nem túl meglepő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés