Előfizetői tartalom

Nem csak a fesztiváljegyeket kapkodják el

Portfolio
A kedden kezdődött soproni VOLT Fesztivállal már javában zajlik a nyári fesztiválszezon Magyarországon, az egymást érő zenei, gasztronómiai és kulturális rendezvények pedig nagy lökést adnak az érintett térségek nyaralóbérleti piacának, és a helyi ingatlanpiacra is kedvező hatással lehetnek - derül ki az OTP Ingatlanpont országos ingatlanközvetítő hálózat piaci kitekintéséből. Egyre több az érdeklődő a Balaton környékén, de igen jó lehetőséget nyújt az ingatlanvásárlók számára a dinamikusan fejlődő Tisza-tó és Velencei-tó térsége is. A magyar tenger vonzáskörében körülbelül minden tizedik ingatlant befektetési céllal vesznek meg.

A nyáron egymást követő zenei, gasztronómiai fesztiválok, turisztikai rendezvények nemcsak a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat pörgetik fel, hanem az érintett települések nyaralóbérleti piacát is - derül ki az OTP Ingatlanpont országos ingatlanközvetítő hálózat friss piaci kitekintéséből. A legnagyobb rendezvények, mint a kedden indult soproni VOLT Fesztivál,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés