Előfizetői tartalom

El sem hinnéd, hogy mi teljesít még jobban Magyarországon

Portfolio
Nem csak az irodapiac szárnyalt 2014 második negyedévében, hanem az ipari ingatlanok is jobban teljesítettek. Új átadásra ugyan nem került sor, de kereslet növekdett, így ez a két mutató együtt segített a kihasználatlanságnak is újra 20% alá kúsznia, derült ki a BRF legfrissebb adataiból. Várjuk a folytatást.

Az ingatlan állomány tekintetében nem történt változás az előző negyedévhez viszonyítva. 2014 második negyedévében a teljes budapesti modern ipari ingatlan állomány továbbra is 1 848 000 négyzetmétert tett ki.A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, Eston International, JLL és a Robertson HungaryA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés