Előfizetői tartalom

Zöldül a főváros

Portfolio
Folyamatosan "zöldülnek" a fővárosi irodák: öt évvel ezelőtt jelentek meg az első környezetvédelmi minősítéssel rendelkező irodaházak Budapesten, mára azonban már a fővárosi irodaterület 14 százaléka bír valamilyen zöld tanúsítvánnyal - derül ki a Laurus Irodaházak és a Robertson Hungary ingatlan tanácsadó piaci kitekintéséből.

Egyre több a zöld irodaház Budapesten: míg 2012 végén még csak 18 épület rendelkezett valamilyen környezetvédelmi minősítéssel, ez a szám másfél év alatt 30-re emelkedett. Ennek köszönhetően jelenleg már a modern irodaterületek 14 százaléka, azaz körülbelül hetede rendelkezik valamilyen környezetvédelmi minősítéssel. A bővülés oka, hogy egyre nagyobb az igény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés