Előfizetői tartalom

Miért nyerő választás Budapest?

Portfolio
167 millió forintot is spórolhat az a cég a bérköltségeken, mely Magyarországot választja Csehország helyett letelepedése helyéül. De a budapesti irodapiacnak e mellett még számos előnye van, többek között a modern bérelhető irodaterületek esetében a kihasználatlanság miatti jó alku pozíció, a közlekedési lehetőségek vagy az élhető környezet.

A budapesti irodapiac számos előnnyel bír az itt letelepülő cégek számára. Az összes modern irodaterületet tekintve Budapest második helyen áll Varsó mögött, megelőzve Prágát és Pozsonyt. A magyar fővárosban a legnagyobb az üresen álló irodaterületek aránya, több mint fél millió négyzetméter, ami ugyan rossz hír az irodaházak tulajdonosainak, de pozitív lehet egy jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés