Előfizetői tartalom

Végre lesznek újlakások!

Portfolio
Hároméves csúcsot elérve, idén eddig átlagosan havi 170 új társasházi lakást adtak el Budapesten. Alig 1500 lakásra zsugorodott a pár éve még négyezer körüli átadott, de eladatlan lakáskészlet, ami egyre több ingatlanfejlesztőt vonzhat (újra) a piacra - derül ki az OTP Jelzálogbank legfrissebb Budapesti Újlakás Értéktérképéből.

Az idei év első hat hónapjában több mint ezer új építésű társasházi lakás találta meg első tulajdonosát Budapesten, ami hároméves csúcsot jelent. Az elemzés szerint az élen a XI. kerület áll, ahol az eladás darabszáma egyedüliként meghaladta a kétszázat, mögötte pedig - száz és százötven közötti tranzakcióval - a XIII., a VIII., valamint a IX. kerület következik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés