Előfizetői tartalom

Mit imádnak a külföldiek Budapesten?

Portfolio
A magyar főváros hosszú évek óta rendkívül vonzó turistacélpont, gyönyörű belvárosának, fürdőkultúrájának, az éjszakai életnek és még számtalan egyéb tényezőnek köszönhetően. Hétről hétre újabb nemzetközi portál ajánlja olvasóinak, hogy keressék fel Budapestet, ami a temérdek programlehetőség mellett a relatíve alacsony árak miatt is sokak számára vonzó lehet. De mégis mi az, ami leginkább idehúzza a turisták szívét? Megnéztük, hogy a TripAdvisor felhasználói szerint, miért érdemes Budapestre látogatni. Melyek a legszívesebben felkeresett turistalátványosságok? Hol érdemes a leginkább megszállni, valamint megvacsorázni? Itt vannak a toplisták!

A legkedveltebb látványosságok Ha egy helyi lakosnak fel kellene sorolnia Budapest 10 legfőbb turistalátványosságát, biztosan szerepelne benne a Budai Vár, a Gellérthegy vagy épp a Margitsziget. A TripAdvisor felhasználói azonban egészen más attrakciókat szavaztak meg kedvencüknek a magyar fővárosban, ugyanis a top10-es lista első 6 helyét nem éppen tipikus attrakciók foglalják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés