Előfizetői tartalom

"Visegrádi" küzdelmek - Kihez érkeznek az eurómilliárdok?

Portfolio
Jelenleg a budapesti irodapiaci hozamok elmaradnak a Prágában vagy Varsóban tapasztalttól. A háttérben az áll, hogy Budapest esetében még csak most kezd látszódni az élénkülés a piacon. A pozitív irányú elmozdulást támasztja alá például a Green House eladása, mely esetében az információink szerinti hozam megfelel a piac által adott korábbi becsléseknek, s így körülbelül 150-170 bázispontos különbséget mutat a régiós versenytársakéhoz képest.

Közép-Európa (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) ingatlanpiaca egyre inkább a befektetők kereszttüzébe kerül. 2014 második negyedévében összesen 1,14 milliárd euró befektetés történt a régióban, ami 73 százalékkal haladta meg a tavalyi év azonos időszakát. Így az első félévben 2,5 milliárdra növekedett az ingatlanbefektetések értéke. A legtöbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés