Ingatlan

40 millió eurós magánkórház épül a Duna-parton

Portfolio
Múlt héten adtunk hírt róla, hogy magánkórház nyílik a Duna-parton évek óta üresen álló betontorzóban, ma pedig napvilágot láttak a 2007 óta kihasználatlanul álló, egykor Millennium Gate néven ismert irodaház befejezésének részletei. A tervek szerint 2015 elején nyitja meg kapuit a tisztán magántőkéből finanszírozott egészségügyi központ, a Duna Medical Center (DMC). Közel 40 millió euróból (kb. 12,7 milliárd forint), 25 ezer négyzetméteren, 600 fős személyzettel működik majd az új magánkórház.
A DMC rendelőintézet megnyitását 2015 elején, a kórház megnyitását a 2016-os év közepére tervezik. A gyógyászati létesítménnyel együtt kialakítanak egy szállodát is, amelyet a családtagok, illetve a kezelések előtt és után a betegek vehetnek igénybe. A tervezett kereskedelmi központban étterem, üzletek és egyéb létesítmények is megtalálhatók lesznek.

40 millió eurós magánkórház épül a Duna-parton
A Duna Medical Center alapítója az International Medical Centers B.V. holland székhelyű vállalat, amely ezzel a projekttel új beruházást valósít meg Magyarországon. Az egészségügyi központ kivitelezését együttesen finanszírozza Igor Yankovsky nemzetközi üzletember, valamint Joseph Priel. A kórház elsősorban a magyar lakosság kiemelt szintű egészségügyi intézménye szeretne lenni, ám a kezdeményezők remélik, hogy fontos szereplője lesz a hazánkba irányuló egészségturizmusnak is - áll a hivatalos sajtóközleményében.

Idén ez már a második nagy, egészségügyhöz kapcsolódó fejlesztés, aminek örülhetünk. Júniusban számoltunk be róla, hogy a magyar felsőoktatásban hihetetlennek számító összeget, 17 milliárd forintot kaphat az önállósuló Testnevelési Egyetem. A TF a tervek szerint felújíthatná az ingatlanjait, a Csörsz utcánál multifunkcionális sportközpontot építenének és befejeznék a Sportkórház régóta üresen álló és omladozó új épületét is.
zöld környezet levél
DSZZS20200216016
zöld park shutter
orbán viktor évértékelő
koronavirus
BullvsBear
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó

Rendezvényszervező

Rendezvényszervező
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
B1013953