Előfizetői tartalom

Mikor jön el a plázázók Kánaánja?

Portfolio
A plázastop hivatalosan 2014 végén véget ér, de jelenleg is több fejlesztő rendelkezik alóla felmentéssel. Mindeközben a fogyasztók ugyan lassan, de újra elkezdtek költekezni, tehát látszólag minden adott a kiskereskedelem fellendüléséhez és ahhoz, hogy új bevásárlóközpontok nőjenek ki a földből. De mi kell ahhoz, hogy eljöjjön a plázázók Kánaánja és mi vár a jövőben a vásárlókra? A bérlői oldal fejtette ki véleményét a retail szektor hazai és régiós jövőjéről az RICS Tea&Talk kerekasztal-beszélgetésén.

A kerekasztal-beszélgetés célja az volt, hogy a résztvevők megismerjék a kiskereskedelmi szektor bérlői oldalának álláspontját és terveit. Kiderült, hogy bár figyelembe veszik a makrogazdasági indikátorokat és az egyes városok jövedelmét, a kiskereskedelmi láncok sok esetben egyáltalán nem számadatok alapján döntenek arról, hogy megjelenjenek-e egy adott országban. Van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés