Előfizetői tartalom

Nagyratörő tervek a Váci úton

Portfolio
Újabb fázisához érkezett a fővárosi Váci Greens irodakomplexum fejlesztése. A "C" épület már szerkezetkész, átadása 2015 nyarán várható, valamint megkezdődtek a "B" épület munkálatai is. A tavaly augusztusban átadott, szinte teljes kihasználtsággal működő "A" épülettel együtt összesen több mint 58 000 négyzetméternyi irodaterületet kínál majd a Váci Greens 2016-tól.

A "C" épület a fejlesztési terület északkeleti részén épül, átadása 2015 nyarán várható és 18 200 négyzetméternyi irodaterületet kínál majd. A hat emeletből jelenleg a felső háromra, valamint a földszintre írtak alá előbérleti szerződést. A "B" épület kivitelezése is zajlik, a telek délkeleti részén, befejezése 2015 karácsonyára várható, összesen 24 500 négyzetméternyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés