Előfizetői tartalom

Mit pörget fel a 4-es metró?

Portfolio
Nemcsak a lakáspiacra, hanem Dél-Buda kereskedelmi ingatlanpiacára is kedvező hatással lehet a közelmúltban átadott négyes metró - derül ki az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. és a CBRE globális ingatlan-tanácsadó friss piaci kitekintéséből. Az új vonal kelenföldi végállomásánál hatalmas ingatlanfejlesztések indulhatnak: irodakomplexum és bevásárlóközpont épülhet itt az elkövetkező években, illetve lehetőség nyílik egy újabb intermodális csomópont fejlesztésére is.

A négyes metró átadása erősen felértékeli a Kelenföldi pályaudvart és környékét, ahol Budapest jelenlegi legnagyobb ingatlanfejlesztése indulhat el. Hatalmas irodakomplexum, bevásárlóközpont és intermodális logisztikai csomópont is épülhet a dél-budai végállomás térségében az elkövetkező években. "Dél-Buda évek óta Budapest egyik legkedveltebb ingatlanpiaci lokációja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés