Előfizetői tartalom

Tizedszerre gyűlik össze az ingatlanos világ Budapesten

Portfolio
Idén november 25-én 10. alkalommal rendezi meg a Portfolio a hazai ingatlanpiac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Property Investment Forum konferenciát. A kerek évforduló alkalmából pedig különleges visszatekintéssel készültünk a hazai ingatlanpiac és a konferencia elmúlt éveiről. Tíz konferencia, kilenc év, piaci sikerek, drámák, fellendülések. Képek, chartok, infografika.

A Property Investment Forum elmúlt kilenc éve. Property Investment Forum 2014 Az év magyarországi ingatlanos eseménye egész napos szakmai programokat, délután párhuzamos tematikus szekciókat, esti állófogadást meglepetésekkel és díjátadóval, valamint rengeteg kapcsolatépítési lehetőséget kínál. A kerek évfordulót ünneplő rendezvény idén is felvonultatja a hazai ingatlanos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés