Előfizetői tartalom

Most vegyél lakást! - Egyre kevesebbet alkudhatunk az árból

Portfolio
Egyre jobban teljesít a lakáspiac, ha az elmúlt hónapokban látott tendenciák folytatódnak, könnyen lehet, hogy az összesített 2014-es tranzakciószám meghaladja a 100 ezres "álomhatárt". Szintén pozitív folyamatokat vetíthet elő, hogy növekszik az igény a rossz állapotú, felújított ingatlanok iránt, valamint hogy egyre nagyobb a befektetési céllal vásárló vevők aránya.

Újabb rekordhónapot zárt októberben az lakáspiac, miután az adásvételek száma megközelítette a 12 ezret. Ez a tranzakció-mennyiség másfélszer akkora, mint amelyet az elmúlt évek októberében lehetett tapasztalni.Az idei forgalom így az első 10 hónapban szinte elérte a tavalyi teljes éves lakáseladási volument, amely a KSH legfrissebb elemzése szerint 88 700 volt. A Duna House...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés