Előfizetői tartalom

A régi plázák fenyegetik az újakat

Portfolio
Hogyan lehet két, teljesen ellentétes érdekekkel rendelkező ügyfelet egyszerre kiszolgálni, ráadásul mindezt egy egyre élesebb versenyhelyzetben? Az elmúlt évek változásai miatt többletszolgáltatások nyújtására kényszerült ingatlankezelési üzletág szereplői osztották meg tapasztalatikat az RICS Tea&Talk kerekasztal-beszélgetésén.

Az RICS Tea&Talk beszélgetések havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre, az ingatlanszakma aktuális kérdéseit feldolgozó panelbeszélgetések formájában. A múlt heti beszélgetés résztvevői eltérően nyilatkoztak arról, hogy szerintük mi az ingatlankezelők feladata. Kákosy Zsolt MBA, MRICS, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágának vezetője (képünkön) szerint a legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés