Előfizetői tartalom

Ezek a cégek voltak a kormány kegyeltjei - Itt a lista!

Bár iparági értesüléseink szerint várhatóan elkaszálja az Európai Bizottság az idén kivezetésre váró plázastop intézményét, egy friss törvénytervezet alapján mégis jöhet a hosszabbítás, ráadásul extrákkal. A Minisztérium szerint a törvény jól vizsgázott, a piaci szereplők közül ugyanakkor pozitívan vélhetően csak a 130 felmentést kapó beruházó értékeli a plázastopot.

Az alábbi cikk a REsource magazin 2014. októberi számában jelent meg. Ha érdeklik a legfrissebb és legaktuálisabb ingatlanpiaci hírek, akkor látogassa meg a REsource magazin honlapját, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre! Az idei év utolsó napján hatályát veszti az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény (Étv.) egyes kereskedelmi építmények létesítésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés