Előfizetői tartalom

Optimistán látja a jövőt az építőipar

MTI
Magyarországon 10-ből 7 építőipari cégvezető gondolja úgy, hogy a növekedés 2015-ben, ha lassabb ütemben is, de folytatódik. A magasépítésben érdekelt vállalatok igazgatói az optimistábbak: ők átlagosan 4,5 százalékos bővülést várnak a következő évben, míg a mélyépítésben ugyanez az érték csak 2,6 százalék - derül ki a CEEC Research építőipari piackutató elemzéséből.

A magyar építőipari cégek vezetői átlagosan 5,2 százalékos növekedést prognosztizálnak idénre és 3,9 százalékosat jövőre, ezzel a magyar vállalati vezetők a legoptimistábbak a visegrádi országok közül. A felmérés több mint száz cégvezető megkérdezésével készült. A mélyépítésben a válaszadók 77 százaléka 5 százaléknál magasabb növekedést vár, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés