Előfizetői tartalom

Milliárdok nem találnak itthon gazdára

Bár lenne mit elkölteni, nehéz helyzetben vannak a magyarországi ingatlanalapok kezelői. A hazai piac túl szűk, az A-kategóriás irodaházak piacát leszámítva az egyes szegmensek túl sok specifikus kockázattal bírnak. Bár a befektetési lehetőségekre lenne igény, a fejlesztések véghezvitele csak kevés esetben valósul meg az elvárt biztonság és megtérülés hiányában - a novemberi RICS Hungary Planning & Development Breakfast keretében a befektetési alapok stratégiáiról beszélgettek a meghívott szakértők.

A "Money makes the world go round? - Hosszú távú befektetők hosszú távú érdekei a városfejlesztésben" című panelbeszélgetés moderátora Kígyós Péter MRICS volt. A beszélgetésben Csoma András MRICS, a Biggeorge's-NV Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, Pázmány Balázs, az Erste Alapkezelő Zrt. Igazgatóság elnöke és ingatlanbefektetési igazgatója, valamint Tóth Balázs MRICS...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés