Előfizetői tartalom

Már majdnem elértük a 2001-es szintet!

Portfolio
Budapest ingatlanpiaca kezd magához térni: ezt igazolja, hogy a 2013-as év 100 millió eurónyi ingatlanfejlesztése után 2014-ben 152 millió euró értékű beruházásra és 71 ezer négyzetméternyi ingatlan felépítésére számítanak az ingatlanfejlesztők többségét tömörítő szervezet, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület tagjai. Jelenleg 600 ezer négyzetméternyi új fejlesztés áll startra készen - a gazdasági mutatók tartós javulása "élesítheti a start gombot" - jelentette be az IFK a második alkalommal megrendezett Ingatlanfejlesztés Napján.

Az idén várhatóan elrugaszkodik a mélypontról az ingatlanfejlesztés Magyarországon. 2013-ban ugyanis mindössze 108 millió euró értékben valósítottak meg fejlesztéseket az IFK tagvállalatai, amely - amint a grafikonon is jól látszik - 13 éve a leggyengébb teljesítmény volt. A tagok adatszolgáltatása szerint viszont 2014-ben ennél 29 százalékkal nagyobb értékű fejlesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés