Előfizetői tartalom

Mikor épülnek végre új lakások?

Portfolio
Bár látszólag éledezik a lakáspiac, az új építések elindulásáig még sokat kell várni. Mi kell ahhoz, hogy újra működjenek a markológépek? Javul-e a helyzet, ha végre lezárul a devizahiteles-mentés? A kisebb vidéki településeket is elérheti a lakáspiac felfutása? Többek között ezekre a kérdésekre válaszolt jövő heti konferenciánk egyik előadója, Ambrus Tamás, a Duna House országos értékesítési vezetője. Ambrus Tamás előadóként vesz részt a Portfolio idén tizedik alkalommal megrendezett Property Investment Forum 2014 konferenciáján, ahol a III./C. szekcióban a lakáspiac növekvő tranzakciószámairól beszél majd.

Portfolio: Egyre több helyen hallani, hogy éledezik a lakáspiac. A számok valóban emelkedést mutatnak, bár alacsony a bázis. Lehet ezt a mostani felfutást éledezésnek nevezni, vagy még messze vagyunk attól? Ambrus Tamás: Mindenképp óvatosan kell fogalmazni a pozitív jelekkel kapcsolatban, ugyanakkor nem látunk semmi olyan jelet, ami a felfutás útjában állhatna. Ha ez az ütem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés