Előfizetői tartalom

Ezeket a hipermodern fejlesztéseket bukhatja el Budapest?

Portfolio
Tegnap este elérhetővé váltak a BKK oldalán számos régóta tervezett fejlesztés látványtervei. Vélhetően nem véletlen, hogy most, a koporsójába az első szöget beverő fővárosi döntés meghozatala után kerültek nyilvánosságra a képek, melyek megmutatják, hogy - a források rendelkezésre állása esetén - hogyan újulhat meg és fejlődhet a főváros kötöttpályás közlekedése. A tervek készülnek, az engedélyeztetés folyik; már csak az a kérdés, hogy - az egyelőre tisztázatlan mértékben - csökkentett hatáskörű BKK-val, illetve a várost irányító új csúcsszervvel, a Budapesti Városigazgatóság Zrt.-vel milyenek a megvalósítás esélyei.

Ezt a cikket elsősorban a frissen közzétett látványterveknek és térképeknek szentelnénk, az egyes fejlesztésekről korábban már részletesen írtunk az alábbi cikkekben: Síneken száguld Budapest a jövőbe - a tervezett villamosfejlesztésekről 4-es metró? Ugyan! - Itt vannak a jövő pesti metrói - a tervezett metrófejlesztésekről 7 infografika, ami megváltoztathatja Budapest...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái