Előfizetői tartalom

Félmilliárdos hajókon száguldhatunk a Dunán?

Portfolio
Bár a hosszú kikötési idő miatt lassan és a kevés rendelkezésre álló jármű miatt ritkán közlekednek, így is nagy népszerűségnek örvendenek a BKK budapesti hajójáratai. A hálózat fejlesztéséről régóta hallani részinformációkat, a közlekedésszervező azonban most közzétette honlapján a dunai hajózás jövőjére vonatkozó terveit. Szentendréről a Nemzeti Színházhoz kevesebb mint egy óra alatt, új kikötők Nagymarostól Százhalombattáig, 24 új hajó és persze látványtervek - lássuk mivel készül a BKK.

A múlt heti, hisztériát is keltő fejlesztési- és látványterv-dömping folytatódik a BKK részéről, most a dunai hajózás került sorra. Fővárosi forrásból megvalósíthatósági tanulmányt készíttetettek, azzal párhuzamosan pedig hallgatói ötletpályázatot bonyolítottak le a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME) együttműködve, így összeállt a városi- és elővárosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés