Előfizetői tartalom

A magyar vásárlók még mindig félnek az internettől

Portfolio
A nemzetközi vásárlók 79%-a még mindig boltban vásárol termékeket - derül ki a CBRE legfrissebb kutatásából, amely arra is rávilágít, hogy az üzletek továbbra is kulcsszerepet játszanak a vásárlásaink során. A vásárlók társas tevékenységként tekintenek a vásárlásra, és míg az online vásárlás során különösen fontos a feltérképezés és a kiválasztás folyamata, addig a legtöbb vásárló még mindig szereti látni, érezni és lehetőség szerint azonnal megvenni az árucikket.

Az átfogó tanulmány során a CBRE 32 ezer embert kérdezett meg a világ 32 országából, hogy feltérképezze a fogyasztók vásárlási útjait, illetve az elérhető és legfrekventáltabb csatornák használatát. Globálisan a fogyasztók 75%-a keres konkrét árut online és számuk egyre nő. A vásárlók gyakran lépnek kapcsolatba kiskereskedőkkel és más fogyasztókkal, hogy utánajárjanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés