Előfizetői tartalom

Olyan lakásokat akarnak eladni, amire nincs kereslet?

Portfolio
Országos átlagban jóval nagyobb volt 2014 harmadik negyedévében az éppen eladásra kínált ingatlanok mérete, mint az elmúlt időszakban ténylegesen értékesített ingatlanoké - derül ki a friss OTP Lakóingatlan Értéktérkép elemzésből, amely az ingatlanpiaci kínálatot vetette össze a kereslettel. Az ingatlanok áránál is hasonló eltéréseket tapasztalni: alacsonyabb volt az eladott ingatlanok átlagos értéke, mint az ingatlanhirdetésben szereplő lakásoké, házaké. Mindez azt is jelentheti, hogy az ingatlanpiaci kínálat nincs feltétlenül összhangban a kereslettel.

Nagyobbak és drágábbak voltak 2014 harmadik negyedévében az éppen eladásra kínált ingatlanok, mint amelyeket ténylegesen értékesítettek az adott területen az elmúlt időszakban - derül ki az OTP Jelzálogbank friss Lakóingatlan Értéktérkép elemzéséből, amely az ingatlanpiaci kínálatot vetette össze a kereslettel. Az elemzésből kiderül, hogy minden régiós és területi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés