Előfizetői tartalom

Ebben a versenyben is lemaradunk

Portfolio
2014 első kilenc hónapjában az új kereslet a közép-európai irodapiacon meghaladta az 1,17 millió négyzetmétert, úgy hogy csak 410 ezer négyzetméter átadást regisztráltak a régióban - áll a Cushman & Wakefield (C&W) friss elemzésében. Bár az idei évben számtalan hír érkezett a régiós irodapiac újjáéledéséről, a helyzet még mindig nem fenékig tejfel, ráadásul, összehasonlítva a többi közeli fővárossal, Budapest rendelkezik a leggyengébb mutatókkal.

Növekvő állomány A négy vizsgált főváros (Budapest, Pozsony, Prága, Varsó) összesen közel 12 millió négyzetméternyi irodaállománnyal rendelkezik. A közép-európai régióban továbbra is Varsó a legnagyobb szereplő a maga 4,3 millió négyzetméteres állományával. A lengyel fővárost Budapest (3,2 millió), majd Prága (3 millió) követi, a sort pedig Pozsony zárja (1,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés