Előfizetői tartalom

Megszavazták! Íme, a vasárnapi boltbezárás 10 pontban

Portfolio
A parlamenti képviselők elfogadták a kisebbik kormánypárt, a KDNP által beterjesztett, majd a miniszterelnök által személyesen is felvállalt törvényjavaslatot, amely a nagyobb üzletek vasárnapi bezárását szabályozza. A százezrek életét befolyásoló intézkedésről hatástanulmány nem látott napvilágot, miközben gazdaságilag nehezen lehet megindokolni a korlátozó lépést. Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, hogy a most karácsonyi nagybevásárláson lévők is tisztában legyenek azzal, hogy 2015. március 15-étől mi vár rájuk.

Így szavaztak Az üzletek vasárnapi zárvatartásáról szóló törvény simán átment a parlamenten. 119 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 25 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők. A szavazás részletes eredménye ide kattintva található. Ez alapján néhány érdekesség: - Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Tállai András, Lasztovicza Jenő a Fidesz részéről igazoltan...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái