Előfizetői tartalom

Áremelés, leálló fejlesztések: sötét jövőt ígér 2015

Portfolio
"Az elmúlt hetekben, hónapokban számos olyan hír érkezett, amely megmozgatta a kiskereskedelmi szektort. A plázastop néven elhíresült szabályozás meghosszabbítása, az élelmiszer felügyeleti díj megemelése, a vasárnapi zárva tartás bevezetése és egyéb korlátozások mellett azonban több új projektről is érkezett hír. Mit gondolnak, mit hozhat 2015 a kiskereskedelmi ingatlanok szempontjából? Számítanak-e új bérlők érkezésére, új létesítmények építésére?" - ezeket a kérdéseket tettük fel a szakértőknek.

Karai Péter, értékesítési és marketing igazgató - kereskedelmi ingatlanok, Futureal 2015 egy újabb, nagyon komoly kihívásokkal teli év lesz a kiskereskedelemben, hiszen a szektort érintő jogszabályváltozások és a közelmúltban elfogadott új rendelkezések jelentős hatással lesznek a piaci folyamatokra. A vasárnapi nyitva tartás részleges tilalma érzékelhető forgalomcsökkenést...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái