Előfizetői tartalom

Figyelem! - Jelentős változások jöhetnek az útdíj-ügyben

Portfolio
Számos módosítást készül végrehajtani a kormány a januárban bevezetett útdíjrendeleten az Index információi szerint . Ennek megfelelően nem lesz fizetős a ferihegyi repülőtérre vezető út, illetve a megyei matricák bizonyos esetekben a megyén kívül is érvényesek maradnak. Budapest környékén azonban a reptéri út kivételével vélhetően semmi sem fog változni.

Az Index a fejlesztési tárcától és fideszes politikusoktól úgy tudja, hogy több, most díjfizetés ellenében igénybe vehető útszakasz ismét ingyenessé válhat a jövőben, valamint változhat, bővülhet a megyei matricák érvényessége. A kormány szerdán tárgyal a beékezett észrevételektől, és jóváhagyásra kerülhetnek az elvek, melyek mentén az új megyei matrica rendszert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés