Előfizetői tartalom

Budán laksz? Hatalmas káosz kíséri következő hónapjaidat (2.)

Portfolio
Mint azt már megírtuk, hétfőn teljes gőzzel beindul a Széll Kálmán tér felújítása és jelentős forgalomkorlátozásra lehet számítani Bel-Budán. Sávlezárások, elterelések, kettévágott villamosvonalak, módosuló autóbuszvonalak és tíz perces gyaloglás - ez vár a könyéken közlekedőkre. A BKK a mai napon tett közzé több hasznos helyszínrajzot, melyek segíthetnek a káosz közepének elkerülésében.

A Széll Kálmán tér felújításának 2015. január 19-én, hétfőn kezdődő és várhatóan március elejéig tartó ütemében a tér belsejét is érintő bontási és építési munkák miatt több, a teret érintő villamosjárat nem tudja megközelíteni megszokott megállóját, végállomását. Ezért a Széll Kálmán tér két oldalán ideiglenes villamos-végállomásokat épít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés