Előfizetői tartalom

Újabb csapás az útdíjrendszertől

Portfolio
Fellebbent a titokról a fátyol: a Heinemann Duty Free újabb márkaboltot nyitott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A Terminálján Victoria's Secret néven. A világhírű amerikai márka új üzlete parfümöket, kozmetikumokat, szépségápolási termékeket, kiegészítőket és exkluzív fehérneműket kínál - áll a Budapest Airport közleményében. A VS angyalok kedvelőit azonban gyorsan el kell szomorítanunk: roppant drága mulatság lesz a fehérneművásárlás, részben az útdíjrendszer miatt.

Ha valakinek kedve támadt a Palvin Barbara által is népszerűsített fehérneműk között válogatni több adminisztrációs és pénzügyi akadályon kell átugrania. Először is a január 1-jén módosított útdíjfizetési rendszer miatt a repülőtér csak az 5000 forintos Pest megyei matrica megvásárlásával közelíthető meg. Ezen felül a repülőtéri parkolás nem olcsó mulatság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés